BUDGETCOACH

BUDGETCOACH VELDHOVEN

Helping hand van Budgetcoach Veldhoven

Helping hand

 

Hebt u werknemers die regelmatig ziek thuis zijn omdat ze schulden hebben en financieel niet meer rond kunnen komen? Krijgt u verzoeken tot loonbeslag voor een of meer van uw werknemers? Vraagt een werknemer regelmatig om een voorschot op zijn loon of vakantiegeld? Dit zijn tekenen dat uw werknemer problemen kan hebben.

Wellicht kan budgetcoach Veldhoven u hiermee van dienst zijn.

Veel ziekmeldingen komen tot stand doordat werknemers thuis problemen hebben. Vaak hebben deze problemen een financiële achtergrond; Schulden uit het verleden, een (v)echtscheiding, gokverslaving, een partner of kind die (langdurig) ziek is etc.

Een budgetcoach kan hierin uitkomst bieden.

Wat kan Budgetcoach Veldhoven voor u als werkgever betekenen. Samen met uw werknemer gaat de budgetcoach aan de slag om de financiële problemen in kaart te brengen. Daarna gaat de budgetcoach, de werknemer (weer) leren inzicht te krijgen in zijn of haar financiën om zo de financiële positie weer te verbeteren en uitzicht te geven op een financieel zonnige toekomst.

Nu zult u als werkgever denken “wat heb ik daar aan” en “dit kost toch een hoop geld?”.

Maar niets is minder waar!

Een budget coaching traject wordt namelijk snel terugverdiend. Als een werknemer thuis goed in zijn vel zit zal hij/zij minder vaak verzuimen en beter presteren. Deze investering zal zich daarom in de meeste gevallen bijzonder snel terugverdienen.

De eerste signalen worden vaak over het hoofd gezien maar zijn achteraf vaak gemakkelijk aan te wijzen en zeer voor de hand liggend.

Kenmerken of signalen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • – Concentratieverlies,
  • – Niet meer gemotiveerd zijn,
  • – Ziekte verzuim,
  • – Te laat komen,
  • – Afspraken niet na komen,
  • – Vragen om een voorschot op loon of vakantiegeld,
  • – Laten uitbetalen van vakantiedagen,
  • – ….

Komt dit u bekend voor?

Dan is een afspraak maken met de CROFIAD Budgetcoach een eerste stap om deze problemen te lijf te gaan.

 

 

 

Comments are closed.